1 Şubat 2017 Çarşamba

Telli Şimdi Bu Sorulara Cevap Ver Bakalım

Hiç beklemiyordun değil mi 12 yıl sonra nasıl bir şerefsiz olduğunu herkesin öğreneceğini, Bu logların ortaya döküleceğini hiç beklemiyordun değil mi?
1 - Senin gibi reklam amaçlı değil gerçekten vatan, millet için büyük risk alarak yıllardır bu işlerden hiçbir menfaat elde etmemiş İstanbul İl Jandarma İstihbaratın verdiği işler kapsamında gizli ve deşifre olmadan mücadele eden Cyber-Warrior'un Kurucusu Gökhan Şanlı'nın bilgilerini rojaciwan ve hpgonline gibi PKK forumlarında yayınlayarak "Sizi hackleyen ve bilgilerinizi ele geçirip devlete veren Hacker bu kişidir" yazarak iş başvurusu için hazırlanmış CV bilgilerini terör sitelerinde paylaşacak kadar alçak bir vatan haini olduğunu nasıl açıklayacaksın?

- Biz Cevap verelim: Loglarda görünüyor, önce yapan şerefsizdir dedin sonra kabul edip özür diledin, yani kendi şerefsizliğini onayladın.


2 - Feto Ağabeyin Hidayet Karacayı arayarak yıllarını ülkesine milletine hizmet eden bir grup hakkında nasıl alçakça bunlar PKK 'nın hack grubudur dedin?

- Biz Cevap verelim: Evet bu alçaklığı yaptın. Üstelik buna BBP İstanbul İl Başkanı Eren Emir bey ‘ide alet ettin. Şişlideki ofisine gidip sorduğumuzda Eren başkan asla Hidayet Karacayı aramadığı söylemişti. Sende çok iyi biliyorsun ki, Her zaman yaptığın gibi onun adını kullanarak kendin aradın. Eren Emir başkan benim yanımda seni aradı ve "Sen benim adımı nasıl kullanırsın" diye nasıl fırçaladığını hatırlarsın. Sana "Adam ol bu çocuklar vatansever, Müslüman çocuklar uğraşma bunlarla" dememiş miydi?
Sen loglarda görüldüğü üzere yine suçunu kabul edip düzelteceğim dedin. Biz soralım bu kadar şerefsizlik nasıl düzelir? 

3 - Hepsini geç, Sen nasıl bir şerefsizsin ki tüm kayıtları, Dekontları ortada olan IHH İnsani Yardım Vakfı ile Afrika’da yaptırdığımız su kuyuları için çıkar bunları Kimseyokmu Derneği ile yaptırdılar dersin. Nasıl böyle bir iftira atmaya kalkarsın onursuz herif. IHH Vakfı da orada, Su kuyularının lokasyonları ve resimleri de ortada Teyit etmek çok mu zor?
Sen dikili bir ağacı olmayan adi bir mahlûksun, Senin aldığın nefes, varlığın safi israftır.